Maskülen Tarz





Güçlü, karizmatik ve biraz da tehlikeli...
Erkeklerin dünyasında, "Ben de varım" diyen kadınların seçimi Maskülen Giyim Tarzı
"Hem de abartılı dekoltelere, açık seçik ortaya koyuşlara, yüksek topuklara, vamp kıyafetlere ihtiyaç duymadan varım, buradayım ve hala çekiciyim" diyen kadınların. " Ben cemiyette aklımla var olmak istiyorum, kadınlığımla değil" diyen kadınların. 

Moda, her an, hatta siz bu yazıyı okurken bile değişip gelişmekle meşgulse de , bazı stillerin modası asla geçmez. Belki biraz ortadan kaybolur, karşınıza çıkmaz, rastlaşmazsınız. Ama o, orada bir yerde tekrar zamanının gelmesini beklemededir. İşte Maskülen Giyim Tarzı da böyledir. Bazen kadınsı stiller vitrinleri ele geçirse de, yüksek topuklar kaldırım taşlarını inletse, danteller,satenler,tüller havalarda uçuşsa da, kaba kesimler, boyfriend kotlar, dökümlü bluzlar, yüksek beller, düz, bağcıksız,topuksuz ayakkabılar, her zaman orada bir yerde, sizin onlardan harikalar yaratabileceğinizi bilerek, sırasını beklemektedirler.

İşte Maskülen tarzda giyinmek ve dikkat çekmeye çabalamadan son derece çekici olmak isteyenler için öneriler.




Maskülen Giyim Tarzının vazgeçilmez öğelerinden biri cekettir.


                                                                                                Photo by Godisable Jacob from Pexels



Blazer ceketler, kruvaze ceketler, militarist tarzda ceketler kullanabilirsiniz. Kaşe ceketleri, dar kesimleri, yelekli takımları, uygun kombinlerle kullandığınızda, harika tarzlar yaratabilirsiniz.Renkli bir kumaş mendille tamamladığınız simsiyah bir takım bile yeter size.





                                                                                                                        Photo by Godisable Jacob from Pexels


Oduncu gömlekler, oksfordlar, kareli erkek kesim gömlekler, yakaları tam kapalı şifon bluzler, takımların içine ve pantolonunuzun üzerine çıkartarak giyeceğiniz dökümlü gömlekler maskülen giyim tarzının kullanışlı parçalarıdır. Cesaret ölçülerinize göre, fular, kravat hatta papyon bile kullanabilirsiniz...




                                                                                                                 Photo by Godisable Jacob from Pexels


Boyfriend kotlar, dar kısa paçalı, hatta belki paçalarını dışarı kıvırarak giyeceğiniz pantolonlar, sigaret pantolonlar, önde şerit ütü izi olan jilet gibi pantolonlar, askılı pantolonlar, yüksek belliler, pileliler...Dar kesim bluzünüzü pantolon askılarıyla tamamlamaktan çekinmeyin.



                                   










                    


                                                           


Maskülen ceketleri, feminen eteklerle kombinleyebilirsiniz. Kaba saba botlarla minicik etekler giyebilir, üzerine ceketli kombinler yapabilir, ya da dökümlü, bol kazaklarla salaş bir tarz yaratabilirsiniz. Kareli etekler, yünler, kloş etekler kullanabilir, diz üstü yün çoraplar, hatta file çoraplarla erkeksi üst parçalarınızı kadınsı altlarla harmanlayabilrisiniz. Kısacık, daracık bir şortun üzerine bir frag, ya da upuzun bir palto giyebilirsiniz.





                                                                                                                        Photo by Godisable Jacob from Pexels


Düz, bağcıksız ayakkabılar maskülen tarzın en belirgin unsurları olsa da, klasik bir topuklu ayakkabıyla erkeksi görünümünüze hareket katabilir,yılan derisi veya ruganla görünüşünüzü cilalayabilir, dar pantolonlarınızın paçalarını çizme ya da botlarınızın içine sokuşturabilir ya da mini eteklerinizi kovboy çizmeleri veya outdoor botlarla kullanabilirsiniz.






Stilinizi maskülen olarak belirlediyseniz, fazla takıp takıştırmalardan, ışıltılı ve göz alıcı takılardan uzak durmalısınız. Güzel deri kayışlı, kaba, erkeksi bir saat çok işinizi görecektir.
Saat kullanamıyorsanız, ya da iki kolunuzu da doldurmayı seviyorsanız, güzel bir bileklik çok işinize yarayabilir.
Fazla taşlı,süslü olmayan erkeksi yüzükler de kullanabilirsiniz.




                                                                                                                        Photo by Godisable Jacob from Pexels


Kemik gözlüklerle, aynalı camlılarla, ya da tuhaf modellerde gözlüklerle, iyiden iyiye gizemli ve çarpıcı görünebilirsiniz.




                                                                                                                        Photo by Satoshi Hirayama from Pexels



Şehrin ne olacağı belizsiz havaları, maskülen bir kadın için sorun olmaz. 
Çünkü o herşeye hazırlıklı, rahat ve özgüveni yüksek bir bireydir. O kapalı havaları sever. 
Çünkü şemsiyenin harika bir aksesuar olduğunu bilir.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder